Aeno SV1 Sous Vide
- Azonosító: #776248
- Model#: ASV0001
- Frissítve: 23 perce
- Aeno
- Sous Vide
Külső raktáron
24 hónap jótállás
39 760 Ft
31 307 Ft + Áfa

Aeno SV1 Sous Vide termék leírása
A Sous-vide (franciául "vákuum alatt") a vákuumcsomagolt élelmiszerek lassú főzési módszere viszonylag alacsony és pontosan szabályozott hőmérsékleten.
A hihetetlenül pontos, 0,5 °C-os hőmérsékletnek és a 100 órás időzítőnek köszönhetően az ételeket pontosan úgy szuvidálhatja, ahogyan szeretné.
A kívánt üzemmód beállítása mindössze néhány érintéssel elvégezhető. A háttérvilágítással ellátott kijelzőn látható az aktuális hőmérséklet és a hátralévő főzési idő
Lehetővé teszi, hogy az idő és a hőmérséklet beállításával saját főzési forgatókönyveket hozzon létre
Az előre beállított főzési programok mindegyike a hőmérséklet- és időbeállítások optimális kombinációja a szaftos és zsenge vörös húsok, baromfi és hal, zöldségek és gyümölcsök, tenger gyümölcsei és még sok más étel elkészítéséhez
A sous vide főzés előtt az ételt vákuumcsomagolásba kell helyezni. Az Aeno vákuumzáró készülék, amelyet kifejezetten az élelmiszerek automatikus vákuumzárására terveztek, kiválóan megbirkózik ezzel a feladattal.
A hőszigetelt fogantyú kiküszöböli az égési sérülések veszélyét, az automatikus kikapcsolási funkció pedig megakadályozza a túlmelegedést. A mechanikus gombok hiánya lehetővé teszi, hogy könnyedén tisztítsa a sous vide felületét.
A hihetetlenül pontos, 0,5 °C-os hőmérsékletnek és a 100 órás időzítőnek köszönhetően az ételeket pontosan úgy szuvidálhatja, ahogyan szeretné.
A kívánt üzemmód beállítása mindössze néhány érintéssel elvégezhető. A háttérvilágítással ellátott kijelzőn látható az aktuális hőmérséklet és a hátralévő főzési idő
Lehetővé teszi, hogy az idő és a hőmérséklet beállításával saját főzési forgatókönyveket hozzon létre
Az előre beállított főzési programok mindegyike a hőmérséklet- és időbeállítások optimális kombinációja a szaftos és zsenge vörös húsok, baromfi és hal, zöldségek és gyümölcsök, tenger gyümölcsei és még sok más étel elkészítéséhez
A sous vide főzés előtt az ételt vákuumcsomagolásba kell helyezni. Az Aeno vákuumzáró készülék, amelyet kifejezetten az élelmiszerek automatikus vákuumzárására terveztek, kiválóan megbirkózik ezzel a feladattal.
A hőszigetelt fogantyú kiküszöböli az égési sérülések veszélyét, az automatikus kikapcsolási funkció pedig megakadályozza a túlmelegedést. A mechanikus gombok hiánya lehetővé teszi, hogy könnyedén tisztítsa a sous vide felületét.
Aeno SV1 Sous Vide műszaki adatai
Típus | Sous Vide |
Anyaga | Rozsdamentes acél |
Súly (bruttó) | 800 g |
Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!
Aeno SV1 Sous Vide vélemények
Erről a termékről még nem írt véleményt senki, legyen Ön az első értékelő!
Kérdések és Válaszok
Kérdése van a(z) Aeno SV1 Sous Vide termékről?
Erről a termékről még nem kérdezett senki, legyen Ön az első!